Sting

Sting leverer gode og driftsikre båter til fornuftige priser. Velg mellom ulike modeller og utstyrsnivå og tilpass ytelse etter ønske med våre Evinrude motorer. Sting er en sjødyktig og funksjonell båt med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet.
Spør oss gjerne om mer informasjon eller les mer under hver enkelt båtmodell under.

Sting 730 FT

Fra: kr 669 100

Allsidig og sporty helårsbåt med høy komfort. Perfekt for sosiale stunder med venner og familie eller fisketur med gode venner.

Sting 610 S

Fra: kr 378 600

Sting sin største skjærgårdsjeep gir deg mye båt for pengene og har god plass til deg og familien.

Sting 610 DC

Fra: kr 460 500

Allsidig og sporty helårsbåt med høy komfort. Perfekt for sosiale stunder med venner og familie eller fisketur med gode venner.

Sting 610 BR

Fra: kr 445 600

Sting 610 BR er en bowrideren som er sporty, komfortabel og med masse plass. Her kan man enkelt bevege seg i hele båten med gode sitteplasser både foran og bak vindskjermen. Mange smarte detaljer, en av disse er dregg løsningen som er svært enkel i bruk. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.

Sting 600 PRO HT

Fra: kr 265 300

Dette er båten for deg som fisker året rundt, frakter mye materialer eller utforsker sjølivets gleder.

Sting 600 PRO

Fra: kr 204 300

Den ultimate allround båten. Landstedsbåt med stor dekksplass som tåler tøffere sjø og vær. Passer like godt til vannsport som til fiskebåt.

Sting 535 PRO

Fra: kr 159 800

Stabil og selvlensende landstedsbåt perfekt til arbeid, fiske og fritid. Stor plass til garn, teiner og fangstutstyr.

Sting 535 PRO er båten som ble en stor suksess straks den ble sluppet på markedet. Båten er den perfekte landstedbåten med stor plass til garn, teiner og fangstutstyr, og selvsagt til fangsten.

Sting 530 S

Fra: kr 250 100

Sporty og lettkjørt skjærgårdsjeep for hele familien.

Vår nest største skjærgårdsjeep,Sting 530 S, kjennetegnes av Espen Thorups moderne design med fokus på funksjonalitet og praktiske løsninger. Med sine moderne linjer, særegne design på konsoll og lettplanende moderne skrog har skjærgårdsjeepen mange bruksområder, er enkel å vedlikeholde og lettkjørt for hele familien.

Sting 485 S

Fra: kr 206 700

Liten skjærgårdsjeep tilrettelagt for en dag på sjøen med vannsport

Sting 485 er båten for deg som ønsker en båt til hobbyfiske, drive vannsport eller bare kose deg med familien. Du sitter godt beskyttet for vannsprut og vind bak den solide vindskjermen og du får gode kjøreregenskaper

*Avbildet modell er blackline