Sting

Sting leverer gode og driftsikre båter til fornuftige priser. Velg mellom ulike modeller og utstyrsnivå og tilpass ytelse etter ønske med våre Evinrude motorer. Sting er en sjødyktig og funksjonell båt med smarte og innovative løsninger som gjør en hver sommerdag til en drøm på vannet.
Spør oss gjerne om mer informasjon eller les mer under hver enkelt båtmodell under.

Sting 730 FT

Fra: kr 595 700

Dette er Sting’s andre båt i den moderne og innovative Fast Track serien. En allsidig, praktisk, sporty og komfortabel året rundt båt. Romslig cockpit med god ergonomi og utforming. Luke i taket, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enkelt gjøres om til soveplass er bare noe av det du vil finne i Sting 730 FT. Med stort akterdekk er det duket for sosiale stunder i solen eller en fantastisk arbeidsplass om du vil dra på fisketur med gode venner.

Sting 630 FT

Fra: kr 515 900

Sting 630 Fast Track er en allsidig, praktisk, sporty og komfortabel året-rundt-båt. Romslig cocpit med god ergonomi og utforming. Luke i tak, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enklelt kan gjøres om til soveplass er bare noe av det du vil finne i Sting 730 FT. Med stort akterdekk er det duket for sosiale stunder i solen eller en flott arbeidsplass om du vil ut på fisketur med gode venner.

Sting 610 S

Fra: kr 351 300

Sting 610 S er en båt med stort innvendig volum i cockpit, takket være den generøse bredden på hele 2,37 meter. Cockpit har relativt høye sider på 80 centimeter og baugprofilen gjør at du enkelt kan legge til ved de fleste svaberg. Det er også montert pullpit i den høye baugen, noe som gjør det trygt og enkelt å komme seg både ut og inn. Konsollmodellen er hentet fra Sting 530, men denne er større. Vindskjermen er både bredere og høyere, noe som sikrer deg mot vind og sprut. Også denne modellen er rikelig utstyrt som standard.

Sting 610 DC

Fra: kr 420 000

Sting 610 DC er en sporty daycruiser med god plass som innbyr til trivelige turer på sjøen. Nok av plass i cocpit samtidig som cabinen er stor nok til at du kan ta en overnattingstur. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.

Sting 610 BR

Fra: kr 407 400

Sting 610 BR er en sporty Bowrider med god plass som innbyr til trivelige turer på sjøen. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.

 

Sting 600 PRO

Fra: kr 177 200

Sting 600 er en større utgave av den populære bestselgeren Sting 535 PRO. Med høyere fribord og større dekksplass kan du ta lengre fisketurer i tøffere sjø. Romslig og praktisk med masser av plass er dette en båt egnet for det meste!

Sting 535 PRO

Fra: kr 142 600

Allrounder laget for praktisk bruk – bred og stødig med god plass til fiske- og fangstutstyr. 535 PRO er bygget for røff bruk. Den kan like gjerne brukes som arbeidsbåt hele året eller som hyttebåt.

Sting 530 S

Fra: kr 222 900

MESSETILBUD SPAR KR: 12 000,-

SE ALLE VÅRE TILBUD HER

Som andre Sting modeller er den tegnet av Espen Thorup og kjennetegnes av moderne design, funksjonalitet og praktiske løsninger. Sting 530 S er en båt for hele familien – lettkjørt og romslig! Likt som de andre modellene til Sting har denne et bredt utvalg av standardutstyr. Komplett putesett, fortøyningspakke og lanterner er bare noe av det du får med når du henter båten.

Sting 485 S

Fra: kr 181 900

Sting 485 gjør jobben for deg enten du har lyst til å fiske, drive vannsport eller bare kose deg med familien. Du sitter godt beskyttet for vannsprut og vind bak den solide vindskjermen. Alle våre skrog er produsert av Nordkapp, noe som sikrer deg god og velprøvd kvalitet. Velger du en Sting får du dessuten båten levert ferdig stoffet, med både kartplotter og ekkolodd.

Sting 470 PRO

Fra: kr 100 500

Er du på jakt etter den perfekte landstedbåten du kan være litt uvøren med og som er litt hverdagslig i stilen, er dette båten for deg. Sting 470 PRO tåler daglig bruk, enten du bruker den til mindre oppdrag eller har den fortøyd ved hytta. PRO-modellene har antisklidørk, brakett for harpehjul, kjøljern og styrekonsoll som standardutstyr. Her får du mye båt for pengene!