Sting 580 T

Fra: kr 460 100

Rykende fersk nyhet fra Sting

Sting 580 T er stings største skjærgårdsjeep, med sine 19 fot er det den perfekte båten for en mindre familie som ønsker å nyte deilige sommerdager på sjøen.
Cockpit byr på god plass og en komfortabel kjøreposisjon.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Sting 580 T – praktisk, rask og familievennlig
Møt nye Sting 580 T, flaggskipet i skjærgårdsjeep-serien fra Sting. I Sting 580 T viderefører vi mange av de veletablerte og smarte løsningene fra Sting 485S og Sting 530S, og gir i tillegg forbedret plass og føreropplevelse. Et bredt, stabilt skrog med gode kjøreegenskaper gir alle ombord en komfortabel opplevelse på sjøen. Motoriseringen fra Mercurys stillegående 100 og 115 hesters motorer gjør at Sting 580S har en myk og behagelig gange, både i sakte fart, og i cruise-fart.

Når du kjøper en Sting 580 T kan du være trygt på at du får mye båt for pengene. Båten er velutstyrt, sporty og en meget allsidig skjærgårdsjeep med plass til hele familien.

Godt utstyrt
Som standard kommer alle Sting med et rikelig utvalg av standardutstyr, og Sting 580 S er ingen unntak! Badestige, putesett, konsolltrekk, bunnstoff, listen er lang.

Motor
Sting 580 T kommer standard med Mercury 100 HK, men for den som ønsker litt mer fart og spenning kan vi anbefale å oppgradere til Mercury 115 HK Pro XS. Mercury er kjent for meget driftsikre og robuste båtmotorer. Skulle uhellet være ut kan du føle deg trygg, vi har et av Vestfold største Mercury verksted og hjelper deg både med problemer eller generell service.

Praktisk førerbenk
Førerbenken har fordelen av å en praktisk vendbar/flippbar rygg. Dette gjør at du snur sitteretningen på 1-2-3 og har god ryggstøtte hele tiden. Du sitter også godt og får god oversikt over barnas eller barnebarnas bading på badeplattformene. I førerbenken har du også ekstra stuerom til oppbevaring av bagasje. Benken har også et praktisk trekk som du raskt trer på når du går fra båten.

Solseng i baugen; et sted for å nyte sommerdagene
Nye Sting 580 T har et stort og behagelig fordekk, med gode sitteplasser både under kjøring og når båten ligger stille. Den medfølgende ileggsputen utvider plassen i baugen, samtidig som de smarte trappetrinnene i siden av skroget gjør at du enkelt kan gå ut og inn av båten selv med solsengen montert. Trappetrinnene skjuler også båtens fremre fendergarasjer, og du finner koppholdere tilgjengelig ved siden av solputen.

Les båtmagasinet sin oppsummering av båten

– 12 Volt / USB kontakt
– Bunnstoff
– Konsolltrekk
– Setetrekk
– Fortøyningspakke
– Badestige
– Putesett
– Selvlensing

Lengde: 584 CM
Bredde: 223 CM
Vekt uten motor: 896 KG
Høyde: 191 CM
Bensintank: 100 L
Maks motor: 115 HK
Stammelengde: XL
Maks antall personer: 6
CE-kategori: C

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt