Sting 725 PRO Open

Fra: kr 499 200

Oppdag Sting 725 Pro Open: en banebrytende båt for profesjonelle! Med økt dekksplass, overlegen manøvrerbarhet og forbedret operasjonell rekkevidde, setter Sting 725 Pro nye standarder for profesjonelle maritime oppdrag. Perfekt for krevende sjøforhold, den tilbyr stabilitet og sikkerhet med sitt innovative skrogdesign. Tilpass din Sting 725 med ekstrautstyr som teinehaler og fjernbar sittebenk for optimal funksjonalitet. Velg Sting for kvalitet, pålitelighet og enestående sjøopplevelser

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Beskrivelse

Opplev sjøen som aldri før med Sting 725 Pro Open – en båt som redefinerer standarden for profesjonell bruk på vannet. Med sin imponerende dekksplass, eksepsjonell manøvrerbarhet og forbedret operasjonell rekkevidde, er Sting 725 Pro den ideelle partneren for alle som verdsetter kvalitet, ytelse og pålitelighet i sitt maritime arbeid eller fritid.

Sting 725 Pro Open skiller seg ut med sitt robuste design og innovative funksjoner, spesialtilpasset for å takle utfordringer på åpent vann. Enten du jobber med fiske, skalldyrjakt, eller trenger en pålitelig følgesvenn for skjærgårdsturer, tilbyr denne båten en uovertruffen plattform som ivaretar dine behov med presisjon og sikkerhet.

Med et kraftig lengde-til-bredde forhold og avanserte “shine”-stabilisatorer, tilbyr Sting 725 Pro enestående stabilitet og sjøegenskaper. Dette sikrer en trygg og komfortabel opplevelse, selv under krevende sjøforhold. Båtens design fremmer også effektivitet og funksjonalitet, med rikelig med dekksplass og smart lagring for alt ditt utstyr.

For de som verdsetter tilpasning, kommer Sting 725 Pro Open med et bredt utvalg av ekstrautstyr for å møte dine spesifikke behov. En teinehaler kan enkelt integreres, og med valgfrie braketter er installasjonen enkel og grei. Den fjernbare sittebenken gir ikke bare ekstra sitteplasser, men også praktisk lagringsplass, ideelt for fiskeutstyr og annet nødvendig tilbehør.

Sting er kjent for sin innovasjon og kvalitet, og 725 Pro Open er intet unntak. Dette er en båt bygget for å tåle de tøffeste forhold, uten å kompromisse med komfort eller stil. Hver detalj er nøye utformet for å sikre at du får mest mulig ut av dine dager på vannet, enten det er for arbeid eller fornøyelse.

Tilgjengelig i ulike konfigurasjoner, fra åpen båt til mer lukket hytteløsning, tilbyr Sting 725 Pro Open fleksibilitet for å matche dine preferanser. Med anbefalt motorstørrelse fra 90 til 150 hk, kan du tilpasse båtens kraft og ytelse etter dine behov.

Enten du planlegger en fisketur, trenger en hyttebåt, er interessert i vannsport, eller trenger en solid transportløsning, er Sting 725 Pro Open det ideelle valget. Med sin blanding av funksjonalitet, pålitelighet og estetikk, står denne båten klar til å forvandle dine maritime opplevelser.

Kontakt oss i dag for mer informasjon, og la oss hjelpe deg med å skreddersy din Sting 725 Pro Open til det perfekte maritime kjøretøyet for dine behov. Velg kvalitet, velg Sting, og opplev forskjellen selv på åpne vann.

Bunnstoff
Fortøyningspakke
Brannslukningsapparat
Manuell lensepumpe
Elektrisk lensepumpe
Lanterner
USB /12V uttak
Integrert drivstofftank 
Stuverom akter og forut
Brakett for garn/teinehaler (styrbord + babord forut)
Trekkerør fra akter til baug (for montering av garn/teinehaler)
Kjøljern
Håndrekke styrbord og babord (4 + 4 stk.)
Håndrekke tak cabin styrbord og babord (2 + 2 stk.)
Putesett i cabin
Kalesjedør cabin 
Koppholder (2 stk.)
Vindusvisker 
Lys i cabin
Konsolltrekk

Lengde: 723 cm
Bredde: 256 cm
Vekt: 1545 kg (Uten motor)
Motor: 90 – 150 HK
Maks fart: 30
Maks vekt motor: 260
Maks lasteevne: 1215 kg
Antall sitteplasser: 7
Tankkapasitet: 150 L
Kategori: C

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt