NORDKAPP

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter.
Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

Vrengen Maritime er Vestfolds eneste og største Nordkapp forhandler. Besøk vår butikk i Tønsberg for å se vår innendørs utstilling av et utvalg av Nordkapp sine modeller.
I sommermånedene har vi også utstilt flere båter på vår marina på Tjøme / i Vrengensundet

Nordkapp Airborne 7 2022 - 20

AIRBORNE

RIB

Den nye Nordkapp Airborne-serien er en ny generasjon RIB. Sportslige følelser for både familie og individualister. Kort fortalt; sikker, sporty og morsom!

GRAN COUPE

COUPE

Dette er en båt som dekker enda flere behov sammenlignet med de tradisjonelle daycruiserne vi har fra før. Her får du en lukket båt som kan brukes hele året.
Nordkapp-RS-800-C-2021-Mercury-2

NORDKAPP RS

ALUMINIUMSBÅT

Kombinasjonen mellom sportsfølelse, komfort og sikkerhet gir aluminiumsbåtene spennende fordeler og båtene er utstyrt for å tåle røffere sjø og vær.

AVANT

BOWRIDERE

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Fin båt for hele familien.

ENDURO

SKJÆRGÅRDSJEEPER

Nordkapp har tre Enduro-modeller fra 17 til 25 fot. Felles for alle tre er at de kan kategoriseres som «skjærgårdsjeep», en åpen båt med styrekonsoll midtskips.

NOBLESSE

DAY CRUISERE

Noblesseserien består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting.