NORDKAPP

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter.
Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

Vrengen Maritime er Vestfolds eneste og største Nordkapp forhandler. Besøk vår butikk i Tønsberg for å se vår innendørs utstilling av et utvalg av Nordkapp sine modeller.
I sommermånedene har vi også utstilt flere båter på vår marina på Tjøme / i Vrengensundet

Nordkapp Airborne 7 2022 - 20

AIRBORNE

RIB

Den nye Nordkapp Airborne-serien er en ny generasjon RIB. Sportslige følelser for både familie og individualister. Kort fortalt; sikker, sporty og morsom!
Nordkapp Coupe 830 | Vrengen Maritime

COUPE

STYRHUSBÅT

Styrhusbåt er flotte helårsbåter som åpner muligheter for lengre turer, med god plass til både overnatting og oppbevaring.
Nordkapp-RS-800-C-2021-Mercury-2

NORDKAPP RS

ALUMINIUMSBÅT

Kombinasjonen mellom sportsfølelse, komfort og sikkerhet gir aluminiumsbåtene spennende fordeler og båtene er utstyrt for å tåle røffere sjø og vær.
Nordkapp Avant Mecury 1 | Vrengen Maritime

AVANT

BOWRIDERE

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Fin båt for hele familien.
Nordkapp Enduro Mecury 1 | Vrengen Maritime

ENDURO

SKJÆRGÅRDSJEEPER

Nordkapp har tre Enduro-modeller fra 17 til 25 fot. Felles for alle tre er at de kan kategoriseres som «skjærgårdsjeep», en åpen båt med styrekonsoll midtskips.
Nordkapp Noblesse 830 11 | Vrengen Maritime

NOBLESSE

DAY CRUISERE

Noblesseserien består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting.