Sting 725 PRO Cabin

Fra: kr 624 200

Oppdag Sting 725 Pro Cabin: din ideelle partner for enhver sjøreise, tilpasset for arbeid, glede og sammenkomster med familie og venner. Uansett værforhold, tilbyr denne trofaste følgesvennen komfort og varme på kalde vinterdager, med en innbydende kabin hvor du kan nyte en varm kaffe etter timer med fiske. Med avansert teknologi som Garmin ForceKraken for presis manøvrering og optimalisert fiske, tilbyr Sting 725 Pro Cabin eksepsjonell funksjonalitet og pålitelighet. Tilpass den med ekstrautstyr som teinehalere og baugpropell for en skreddersydd opplevelse. Velg Sting 725 Pro Cabin for enestående komfort og ytelse på sjøen.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Beskrivelse

Utforsk havets muligheter med Sting 725 Pro Cabin – din ultimative følgesvenn på sjøen, designet for å maksimere din nytelse og effektivitet, uansett oppgave eller værforhold. Med Sting 725 Pro Cabin opplever du en perfekt blanding av komfort, funksjonalitet og pålitelighet, enten det er på en krystallklar vinterdag eller under mer utfordrende sjøforhold.

På en ideell fiskedag, med solskinn og 20 minusgrader, er Sting 725 Pro Cabin din varme tilfluktssted etter timer med arbeid på dekk. Fisket kan være ypperlig, og du kan nyte suksessen og roen til sjøs, men når kulden blir for intens, er kabinen der for å ønske deg velkommen med åpen varme og en inviterende atmosfære hvor du kan nyte en varm kopp kaffe og ta en velfortjent pause.

Sting 725 Pro Cabin er mer enn bare en båt; den er en plattform for arbeid, glede og kvalitetstid med familie og venner. Dens design er intelligent og brukerorientert, noe som gjør den til en ideell partner for både profesjonelle og fritidsaktiviteter til sjøs. Denne modellen er din trygge havn, uavhengig av værets luner, og gir en pålitelig base for alle dine maritime eventyr.

Med avanserte navigasjonsmuligheter gjennom Garmin 723SV, 923SV i Echomap-serien, eller Garmin 1223XSV fra GPSMAP-serien, kan Sting 725 Pro Cabin skreddersys til dine behov. Enten du trenger radar for å navigere eller ønsker det siste innen GPS-teknologi for å forbedre dine fiskeopplevelser, tilbyr Sting 725 Pro Cabin mulighetene du trenger for å forsterke din ytelse og nytelse på vannet.

Et av de mest spennende tilvalgene er Garmin ForceKraken trollingmotoren. Dette innovative systemet lar deg manøvrere presist og holder båten stille over fiskefeltet eller ved brygga, takket være avansert GPS-teknologi. Med fjernkontrollen kan du også styre båten manuelt mens du arbeider på dekk, noe som gir en sømløs og effektiv fiskeopplevelse.

Sting 725 Pro Cabin er ikke bare teknologisk avansert, men også designet med tanke på komfort og effektivitet. Cockpiten er utstyrt med ladepunkter for dine enheter, og det finnes rikelig med lagringsplass for både personlig utstyr og profesjonelt fiskeutstyr. Båtens dreiemoment og kraft, levert av robuste Mercury-motorer, sikrer at du kan ta med tung last og fortsatt oppleve smidig og pålitelig navigasjon.

Fra effektiv baugdesign til optimalisert kjørbarhet med et fremoverlent styrehus og 360-graders vinduer, er Sting 725 Pro Cabin designet for å gi deg større dekksplass og et forbedret arbeidsområde. Dette skaper en plattform som er både funksjonell og innbydende, og som leverer på Sting-merkets løfte om kvalitet og pålitelighet.

Ved å velge Sting 725 Pro Cabin, velger du en båt som er bygget for å tåle elementene og gi deg og dine enestående opplevelser på vannet. Kontakt oss i dag for å utforske hvordan Sting 725 Pro Cabin kan transformere dine maritime aktiviteter og bli den trofaste følgesvennen du har lett etter på sjøen.

Bunnstoff
Fortøyningspakke
Brannslukningsapparat
Manuell lensepumpe
Elektrisk lensepumpe
Lanterner
USB /12V uttak
Integrert drivstofftank 
Stuverom akter og forut
Brakett for garn/teinehaler (styrbord + babord forut)
Trekkerør fra akter til baug (for montering av garn/teinehaler)
Kjøljern
Håndrekke styrbord og babord (4 + 4 stk.)
Håndrekke tak cabin styrbord og babord (2 + 2 stk.)
Putesett i cabin
Kalesjedør cabin 
Koppholder (2 stk.)
Vindusvisker 
Lys i cabin
Konsolltrekk

Lengde: 723 cm
Bredde: 256 cm
Vekt: 1545 kg (Uten motor)
Motor: 90 – 150 HK
Maks fart: 30
Maks vekt motor: 260
Maks lasteevne: 1215 kg
Antall sitteplasser: 7
Tankkapasitet: 150 L
Kategori: C

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt