Sting 725 PRO Cabin XL

Fra: kr 639 800

Oppdag Sting 725 Pro Cabin XL, neste generasjons styrhusbåt som kombinerer allsidighet, romslighet og komfort. Med forbedringer fra Sting 725 Cabin, tilbyr Pro Cabin XL mer innendørs plass og samme høye komfortnivå. Opplev varmen fra Eberspächer varmesystemet, kvalitetslyd fra Fusion Stereoanlegget, og sikker navigasjon med Garmin Radar System. Utforsk sjøen med Mercury Fourstroke-motorens kraft. Enten det er for arbeid eller fritur, gir Sting 725 Pro Cabin XL en romslig og praktisk opplevelse. Med tilpassede alternativer for cockpit og dekk, setter denne båten en ny standard for sjøreiser i alle forhold.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Beskrivelse

Introduserer Sting 725 Pro Cabin XL: den ultimate fiskebåten, arbeidsbåten og helårsbåten, designet for å møte alle dine behov til sjøs uansett årstid. Denne neste generasjons styrhusbåten representerer en perfekt symbiose av funksjonalitet, komfort og allsidighet, og setter en ny standard for maritim ytelse.

Som en ideell fiskebåt, gir Sting 725 Pro Cabin XL deg alt du trenger for en vellykket fisketur. Båten er utstyrt med topp moderne fasiliteter som Garmin Echomap 72SV, 92SV eller 1223 XSV kartplottere, kompatible med Garmin GMR Radar-systemet, noe som garanterer nøyaktig navigasjon og fiskesøking under alle forhold. Med tilleggsalternativet for Garmin ForceKraken Trolling-motoren kan du opprettholde presis posisjonering i vannet, noe som er essensielt når du venter på det store nappet.

Sting 725 Pro Cabin XL tjener også perfekt som en arbeidsbåt. Med dens robuste konstruksjon og romslige dekk, tilbyr den rikelig med plass for å utføre diverse maritime arbeidsoppgaver. Båten kan utstyres med braketter for teinehalere, lastefester i baugen og på akterdekket, samt arbeidslys som gjør den ideell for kommersiell bruk, enten det gjelder fiske, transport eller annet profesjonelt bruk til sjøs.

Som en helårsbåt er Sting 725 Pro Cabin XL designet for å gi komfort og sikkerhet gjennom alle fire årstider. Det oppvarmede styrhuset, utstyrt med et effektivt Eberspächer varmesystem, sørger for varme og koselige forhold, selv på de kaldeste vinterdagene. Styrhusets høye tak og rikelig belysning garanterer en behagelig og sikker bruk, dag som natt.

Cockpiten kan romme opptil fem voksne, og med sin ergonomiske design og høykvalitets sitteplasser, garanterer den komfort selv på lange turer. Fusion Stereo-systemet med Bluetooth-tilkobling og to høyttalere tilbyr underholdning og mulighet for avslapping etter en lang dag med arbeid eller fiske.

Baugdesignen på Sting 725 Pro Cabin XL maksimerer dekksplassen og arbeidsområdet, mens det fremre lagringsrommet tilbyr rikelig med plass for nødvendig utstyr og forsyninger. Mercury Fourstroke-motorene tilbyr pålitelig kraft og ytelse, nødvendig for både rask transport og effektivt arbeid på vannet.

I tillegg til sine mange funksjonelle egenskaper, skuffer ikke Sting 725 Pro Cabin XL på estetikken heller. Den er like stilig som den er robust, med et moderne og raffinert design som skiller seg ut i enhver havn.

Enten du er en ivrig fisker på jakt etter den perfekte fiskebåten, en profesjonell som trenger en pålitelig arbeidsbåt, eller en båtentusiast som ønsker en helårsbåt for alle typer værforhold, er Sting 725 Pro Cabin XL det ideelle valget. Den representerer enestående verdi, ytelse og komfort – en virkelig allrounder til sjøs.

Bunnstoff
Fortøyningspakke
Brannslukningsapparat
Manuell lensepumpe
Elektrisk lensepumpe
Lanterner
USB /12V uttak
Integrert drivstofftank 
Stuverom akter og forut
Brakett for garn/teinehaler (styrbord + babord forut)
Trekkerør fra akter til baug (for montering av garn/teinehaler)
Kjøljern
Håndrekke styrbord og babord (4 + 4 stk.)
Håndrekke tak cabin styrbord og babord (2 + 2 stk.)
Putesett i cabin
Kalesjedør cabin 
Koppholder (2 stk.)
Vindusvisker 
Lys i cabin
Konsolltrekk

Lengde: 723 cm
Bredde: 256 cm
Vekt: 1545 kg (Uten motor)
Motor: 90 – 150 HK
Maks fart: 30
Maks vekt motor: 260
Maks lasteevne: 1215 kg
Antall sitteplasser: 7
Tankkapasitet: 150 L
Kategori: C

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt