Sting 725 PRO Cabin XL

Fra: kr 639 800

Allsidig, romslig, komfortabel. Dette er nøkkelord når man beskriver Sting 725 Cabin XL.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Beskrivelse

Neste generasjons styrhusbåt
Nye Sting 725 Cabin XL: Multifunksjonell, Kapasitetsrik, Behagelig. Dette representerer essensen av Sting 725 Cabin XL. Denne modellen er inspirert av og utvider de fremragende egenskapene til Sting 725 Cabin, og tilbyr ytterligere innendørs plass uten å gå på kompromiss med komforten. Utstyrt med varmesystem, Fusion Stereo for musikkelskere, Garmin Radar System for sikker navigering, og Mercury Fourstroke-teknologi for kraftig ytelse. Sting 725 Cabin XL kombinerer disse elementene for å skape en båt som er ideell for både daglig bruk og avslappende turer på sjøen.

Alternativer for cockpit
Cockpiten i Sting 725 Pro Cabin XL tilbyr komfortabel plass for fem (5) voksne, med en akterbenk som rommer tre personer og en førerbenk med plass til to. Styrhusets takhøyde er tilstrekkelig for å stå oppreist, og effektiv innvendig belysning forenkler bruk av båten i mørke.

Styrhuset blir raskt oppvarmet til behagelige temperaturer takket være et effektivt varmesystem. Med Garmin Fusion Systemet, som har Bluetooth og 2 høyttalere, kan man nyte musikk eller radio.

For navigasjon, tilbyr 725 Pro Cabin XL valget mellom Garmin Echomap 72SV, Garmin Echomap 92SV eller Garmin 1223 XSV, som er kompatibel med Garmin GMR Radar-systemet.

Dersom du ønsker varme i cockpiten på din Sting 725 Pro Cabin XL, kan dette oppnås med Eberspächer varmesystemet. Systemet har to luftdyser ved frontruten, som sikrer god sikt selv under vanskelige forhold.

Baugdesign for effektivitet.
Sting 725 Pro’s baug er konstruert for å tilby mer plass på dekket og et utvidet arbeidsareal. Det forstørrede lagringsrommet i fronten gir romslig plass for oppbevaring av batterier og utstyr nødvendig for Garmin Kraken GPS-motorer.

Muligheter på dekk.
På Sting 725 Pro Cabin XL finner man et romslig dekksområde med omfattende arbeidsflater, tilbyr rikelig med plass for utstyrsoppbevaring og bevegelsesfrihet. Båten kan tilpasses med festebraketter for teinehalere både i for- og akterenden. I tillegg kan man installere lastefester foran og på akterdekket for å sikre lasten mer effektivt. Disse festene forenkler også festing av teiner og annet fiskeutstyr. For arbeid under ulike lysforhold, kan dekket utstyres med ekstra arbeidslys, som inkluderer et Golight søkelys og takmonterte lys i cockpiten, noe som sikrer godt arbeidslys selv i mørke.

Hvilken motor passer til Sting 725 PRO Cabin XL?
Anbefalte HK til din Sting 725 PRO XL er mellom 90–150 hk.

Bunnstoff
Fortøyningspakke
Brannslukningsapparat
Manuell lensepumpe
Elektrisk lensepumpe
Lanterner
USB /12V uttak
Integrert drivstofftank 
Stuverom akter og forut
Brakett for garn/teinehaler (styrbord + babord forut)
Trekkerør fra akter til baug (for montering av garn/teinehaler)
Kjøljern
Håndrekke styrbord og babord (4 + 4 stk.)
Håndrekke tak cabin styrbord og babord (2 + 2 stk.)
Putesett i cabin
Kalesjedør cabin 
Koppholder (2 stk.)
Vindusvisker 
Lys i cabin
Konsolltrekk

Lengde: 723 cm
Bredde: 256 cm
Vekt: 1545 kg (Uten motor)
Motor: 90 – 150 HK
Maks fart: 30
Maks vekt motor: 260
Maks lasteevne: 1215 kg
Antall sitteplasser: 7
Tankkapasitet: 150 L
Kategori: C

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt