Mercury Sea Pro

De nye Mercury SeaPro V-8 og V-6 utenbordsmotor modellene gir deg mer av alt for å gjøre jobben, større sylindervolum, mer kraft, bedre effektivitet og lang levetid. Den imponerende styrken på våre 4,6-liters V-8 og 3,4-liters V-6 motorer er spesielt utviklet for kommersiell bruk og best mulig drivstofføkonomi. Kombinasjonen av tilstrekkelig moment og lav vekt gjør disse motorene perfekte for tungt lastede båter. De gjør garantert jobben sin, slik at du kan gjøre din.

SeaPro utenbordsmotorer tar jobben til neste nivå, uvanlig kraftfull, unikt kompakt, kompromissløst pålitelig og utrolig drivstoffeffektiv. For å gi maksimal levetid, er de øvre festene dobbelt så stive som på fritidsmodeller. Den kompakte størrelsen på noen av mellomklasse motorene lar deg skifte ut motorer på eldre båter med flere hestekrefter, for bedre ytelse med vår nyeste teknologi. Dette er motorer med tøffhet og holdbarhet som du trenger for å få jobben gjort.

Mercury 15 HK Sea Pro

kr 27 500

Den robuste nye Mercury 15 HK Sea Pro 4-takt er bygget for tunge jobber i små båter. Den er designet for å være slitesterk og med lang levetid. For yrkesbruksbåter og arbeidsbåter eller fritidsfiskeren med behov for en solid arbeidsmotor.

Mercury 40 HK Sea Pro

Fra: kr 74 500

Mercury 40 HK Sea Pro 4-takt har et kompakt design med enkel overliggende kamaksel gir større dreiemoment ved lave turtall, for massiv kraft selv ved skyving av tung last. For yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 75 HK Sea Pro

Fra: kr 109 500

Mercury 75 HK Sea Pro 4-takt er ultrakompakt. Ultraeffektiv. Ultraholdbar. En motor som jobber hardt hele dagen lang, dag etter dag, under de tøffeste forhold. For yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 90 HK Sea Pro

Fra: kr 121 500

Mercury 90 HK Sea Pro 4-takt. Motoren er bygget for at du skal kunne stole på den, og tilbyr problemfri ytelse i de tøffeste arbeidsmiljøer og i tillegg lite vedlikehold. For yrkesbruksåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 115 HK Sea Pro

Fra: kr 141 000

Mercury 115 HK Sea Pro 4-takt, Den ultimate kommersielle holdbarheten, høy ytelse og effektivitet i en pakke på 150 hestekrefter. For yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 150 HK Sea Pro

Fra: kr 168 000

Mercury 150 HK Sea Pro 4-takt er en skikkelig tøffing, som er designet for å gi voldsomt dreiemoment og større holdbarhet enn alle andre 150 hestekrefters motorer. Den er perfekt for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 200 HK V6 Sea Pro

Fra: kr 220 000

Mercury 200 HK V6 Sea Pro 4-takt. Kommersiell kalibrering lar motoren nå maksimalt dreiemoment godt under maksimalt turtall, mer kraft med mindre belastning av motoren, noe som gjør den til en perfekt motor for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 225 HK Verado V8 Sea Pro

Fra: kr 242 000

Mercury 225 HK V8 Sea Pro 4-takt. Mercury sine ingeniører har strategisk trimmet vekten for å gi noen av de letteste motorene i sin klasse, opp til 15 kilo, og konstruksjonen av motoren er optimalisert for minimal størrelse og vekt. Perfekt for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 250 HK Verado V8 Sea Pro

kr 246 000

Mercury 250 HK Verado V8 Sea Pro 4-takt passer perfekt for et bredt bruksområde, inkludert enkelt, sømløst bytte av motor. Designet for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 300 HK Verado V8 Sea Pro

Fra: kr 311 000

Mercury 300 HK Verado V8 Sea Pro 4-takt er perfekt for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter. Kan leveres med joystick-styring, elektro-hydraulisk styring og Mercury Advanced MidSection (AMS). Advanced MidSection eliminerer nesten all vibrasjon i båten, og joystick-styring gir maksimal kontroll og manøvrerbarhet.