Mercury Avator 7.5E

Fra: kr 39 990

Mercurys neste steg innen maritim innovasjon

5% depositum ved bestilling
Kategorier: , , , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Avator gjør det enkelt å peke baugen mot nye eventyr

Mercury® Avator™ elektriske påhengsmotorer gir deg ren og stillegående propulsjon i en bærbar pakke – som er like enkel å bruke, som den er morsom å kjøre. Hurtigkoblede batterier og intuitive kontroller gjør oppsett og drift til en lek. Og med avanserte skjermer og annen teknologi som overvåker batterinivået ditt og rekkevidde, kan du utforske vannet med selvtillit.

Bransjens første tverrflux motorteknologi gir pålitelig, stillegående kraft for å komme deg dit du skal. Motoren genererer høye dreiemoment med lav innsats, og maksimerer samtidig batterilevetid og rekkevidde. Produserer raskere akselerasjon og mer effektiv totalytelse enn konkurrentene – med 750W kraft på propellakselen så tilsvarer Avator 7.5e det samme som en Mercury 3.5 HK bensinmotor. Designet med hydrodynamisk pylon og high performance 3-blads propell, så skjærer Avator seg helt uanstrengt gjennom vannet. Opplev båtliv hvordan det faktisk skal være – stille, rolig og . Ny motorteknologi sørger for at du får den komplette opplevelsen av omgivelsene rundt deg.

Avator 1kWh litium-ion batteri har ingen kabler – den glir rett på plass under den vippbare toppdekselet. Du kan ta med reservebatterier som skiftes ut på noen få sekunder for å holde deg i gang. Avator påhengsmotor kommer naturligvis også med en 110W lader. Du kan også velge en lader med høyere hastighet slik at du kan få ladetiden som dekker dine behov. Ladere overvåker konstant spenning og strøm for å levere sikker og effektiv ladning. LED-indikatorer lar deg spore ladefremdriften, og du kan lade fra et helt vanlig husholdningsuttak.

Mercury Avator 7.5E elektrisk påhengsmotor leveres komplett med batteri 1Kw, Lader 110W, Propell 3 blad 7P

 

Avator fordeler

 • Jevn ytelse: Presisjonsinnstilling og vibrasjonsisolerende komponenter bidrar til å sikre at turen din er bemerkelsesverdig stillegående og jevn, og holder deg bedre forbundet med naturen.
 • Bærekraft: Avator påhengsmotorer forvandler båtopplevelsen ved å gjøre båtliv mulig uten eksos og null direkte utslipp.
 • Korrosjonsbestandighet: Hver Avator påhengsmotor er konstruert med utprøvde korrosjonsforebyggende materialer og belegg som også brukes på våre forbrenningsmotorer, slik at du trygt kan seile i ferskvann eller saltvann.
 • Enkel lagring og transport: Uten drivstoff og røyk er en Avator påhengsmotor praktisk å lagre hjemme eller på en større båt. Hurtigkoblingsbraketten forbedrer portabiliteten, slik at du kan installere rorkultmodellen på et blunk.

Avator påhengsmotorer transformerer båtlivet ditt til null eksos og utslipp av miljøskadelige stoffer. Og hver Avator påhengsmotor er laget med mange komponenter som er enten resirkulerbare eller gjenbrukbare.

Stammelengder og avansert rorkult eller kontrollboks

Mercury Avator leveres i 3 forskjellige stammelengder (kort, lang eller ekstra lang stamme) med enten styrekult eller fjernstyring:

Den justerbare, tosidige rorkulten er designet for å la hvem som helst ta roret med selvtillit.

 • Verktøyløse justeringer for komfortabel styring
 • Fire vertikale og tre sidestillinger
 • Vendbart “Forward-Reverse” grep
 • Kan også brettes ned for å bli et praktisk bærehåndtak

Tre alternativer sikrer at du har riktig kontrollboks innen rekkevidde for fjernstyrte modeller.

 • Tradisjonell sidemontert kontrollboks til styrbord side
 • Reversert sidemontert kontrollboks for midtkonsoll eller babord side
 • Toppmontert kontrollboks for konsollens overflate

 

Intuitive, innovative funksjoner

Hurtigkoblingsbatteri
Litiumionbatteriet på 1 kWh har ingen kabler å koble til. Den glir på plass under den vippbare toppdekselet, og sparer deg for verdifull plass i båten. Trenger du å kjøre enda lenger? Ikke noe problem. Du kan ta med et tilgjengelig reservebatteri som byttes på plass i løpet av sekunder.

Flerbruks rorkulthåndtak
Avator styrerkulten ble designet for å la alle ta roret med selvtillit. Den justeres opp, ned, til venstre eller høyre for komfortabel styring fra alle posisjoner eller med begge hender, og den foldes ned for å bli et praktisk bærehåndtak.

Digital Power & Shift-kontroller
For konsollbåter gir Digital Power & Shift fjernkontroller umiddelbar respons, uten å nøle. Kontroller er tilgjengelige i tre stiler for å passe til en rekke monteringsposisjoner for midt- og sidekonsoll.

Sterk tverrfluksmotor
Med bransjens første tverrfluksmotorteknologi, leverer Avator 7.5e påhengsmotor 750W kraft ved propellakselen. Motoren genererer høyt dreiemoment med liten innsats, og maksimerer batterilevetid og rekkevidde samtidig som den gir rask og effektiv ytelse.

Høyeffektiv Propell
Avator-propellen er tilgjengelig i tre tonehøyder og er laget av et høystyrke, slagfast komposittmateriale. Dens tre-blads design maksimerer skyvekraften for lengre batterilevetid med minimalt med støy og vibrasjoner.

mer 3283 003 quality left 790x480.jpg 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Kvalitet

Vi elektrifiserer ikke bare maritim fremdrift. Vi gjør det på Mercury-måten. Førsteklasses kvalitet og avansert teknologi i et fullintegrert og høyst raffinert produkt fra det mest respekterte merket på vannet.

mer 3283 003 innovation middle 790x480.jpg 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Innovasjon

Vårt neste steg er en intelligent, komplett helelektrisk motor som er like morsom som den er pålitelig. Avator bringer innovasjon til små fartøy som kan sjøsettes hvor som helst, og som alle kan ha glede av.

 

avator experience.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Opplevelse

Avator med sine eksepsjonelt rolige og stillegående egenskaper, lar deg bli ett med omgivelsene. Frihet til å se, føle og oppleve sann båtglede.

mer 3283 003 zero emissions 790x480jpg.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Null Utslipp

Vi vil du skal være stolt av å gjøre det riktige for miljøet, ved å gi deg muligheten til et bærekraftig båtliv med null utslipp.

mer 3283 003 simple operation 790x480.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Enkel å bruke

Fra praktisk oppbevaring til enkel bruk. Avator-konseptet ønsker å redefinere båtopplevelsen ved å gjøre det enklere for alle å nyte vannet på egne premisser.

mer 3283 003 swappable batteries 790x480.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Hurtigladende batterier

Vi utforsker intelligente løsninger for å drive dine eventyr, som våre bærbare, hurtigladende batterier. Slik at du har kraft når du trenger det.

Video