Flytedokk til båt

Fra: kr 39 900

Unngå groing, forleng levetiden og bygg etter ditt behov!

Flytedokken gjør at du enkelt kan fortøye båten din for å sikre at den ikke blir skadet eller ødelagt. Dokken er modulbasert å kan utvides etter eget ønske. Dokken kan enkelt gjøres bredere ved å kjøpe ekstra elementer. Dette gjør den svært fleksibel, og gjør at den passer de fleste bryggeanlegg.
Foreløpig tilbys dokken i to størrelser, opptil 18 fot og 18-20 fot

5% depositum ved bestilling
Kategori: Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Vrengen Maritime tilbyr flytende byggesystemer som er stilige, pålitelige, miljøvennlige og langvarige. Flytedokken gjør at du enkelt kan fortøye båten din for å sikre at den ikke blir skadet eller ødelagt. Dokkene har utallige bruksområder som for eksempel flytende plattformer, vannscooterdokk eller et helt bryggeanlegg. Mer informasjon om nevnte kommer!

Med sitt multi-float-design er dokken egnet for både privat og kommersielt bruk. Det tilbys full tilpasning, størrelse, farge, høyde, form og eventuelle modifikasjoner du måtte kreve.

Noen av fordelene:

 1. Enklere vedlikehold og lengre levetid
  Ved å kjøre båten opp av vannet vil unngå slitasje på normale slitedeler, og forlenge båtens levetid.
 2. Unngå groing
  Hvem har vel ikke merket at på du mangler de siste knopene på slutten av sesongen? En båtdokk gjør at båten ikke blir utsatt for groing, noe som også gjør vinterklargjøringen til en lek.
 3. Enkelt å skalere
  Har du behov for en ekstra båtplass eller et sted å fortøye vannscooteren. Du kan enkelt utvide flytedokken til å passe akkurat ditt behov.
 4. Flere andre bruksområder
  Du kan bruke båtdokken din som en flytende plattform, bygg den om til et helt bryggeanlegg. (mer om dette kommer)