Mercury Verado

Den smidige og raffinerte kraften i en 4,6-liters V-8 maskin gir spennende akselerasjon og topphastighet for pålitelig offshorebruk, og det generøse sylindervolumet og robuste designet gir kompromissløs levetid og pålitelighet. Den Mercury-eksklusive Advanced MidSection (AMS) og støydempingen under dekselet setter standarden for rolig og stille fremdrift på vannet. De nye, spennende Verado V-8 utenbordsmotorene har en stram, dristig innpakning som sender et klart budskap på enhver båthekk.

Er båten du har klar for mer kraft? Ikke vent til motoren din er utslitt og ikke funker lenger. Dagens båtmotorer er mer pålitelige enn noen gang før. Med så mange utenbordsmotorer å velge mellom, kan det være utfordrende å finne den beste motoren for din båt.

Mercury 225 HK Verado V8 Sea Pro

Fra: kr 256 200

Mercury 225 HK V8 Sea Pro 4-takt. Mercury sine ingeniører har strategisk trimmet vekten for å gi noen av de letteste motorene i sin klasse, opp til 15 kilo, og konstruksjonen av motoren er optimalisert for minimal størrelse og vekt. Perfekt for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 250 HK Verado V8 Sea Pro

Fra: kr 260 200

Mercury 250 HK Verado V8 Sea Pro 4-takt passer perfekt for et bredt bruksområde, inkludert enkelt, sømløst bytte av motor. Designet for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter.

Mercury 300 HK Verado V8 Sea Pro

Fra: kr 328 500

Mercury 300 HK Verado V8 Sea Pro 4-takt er perfekt for yrkesbruksbåter, arbeidsbåter og politibåter. Kan leveres med joystick-styring, elektro-hydraulisk styring og Mercury Advanced MidSection (AMS). Advanced MidSection eliminerer nesten all vibrasjon i båten, og joystick-styring gir maksimal kontroll og manøvrerbarhet.

Mercury Verado 250 HK V8

Fra: kr 295 900

Mercury 250 HK V6 4-takt er kraftig bygget for å tåle langtids bruk i saltvann. Ingen annen utenbordsmotor i denne klassen har større sylindervolum. Flott for aluminiumsbåter, daycruisere, konsollbåter, bowridere og rib’er. Til vannsport og fiske.

Mercury Verado 300 HK V8

Fra: kr 330 700

Mercury 300 HK V8 4-takt er lettere enn konkurrentene, men likevel bygget for å tåle lang tids bruk i saltvann. For raske båter og kommersielle offshore-brukere, for bruk i hard sjø eller for å gi større hastighet. Flott for aluminiumsbåter, daycruisere, konsollbåter, bowridere og rib’er. Til vannsport og fiske.

Mercury Verado 350 HK

Fra: kr 369 500

Mercury Verado 350 HK 4-takt, er en kraftblokk av en motor som virkelig kan få fart på adrenalinet. Denne motoren passer perfekt sammen med din daycruiser eller med andre lignende båter som tåler fart og spenning. 

Mercury Verado 400 HK R

Fra: kr 418 200

Mercury Verado 400 R HK 4-takt Setter en ny standard for ytelse. Den kompressorladete Verado 400R har nok kraft til å gi deg et adrenalinkick som øker pulsen. Toppklasse finish og ledende engineering gir deg en rakettlignende kraftopplevelse som aldri før. Perfekt for aluminiumsbåter, daycruisere, konsollbåter, bowridere og rib’er. Til vannsport og fiske.