Mercury Verado V10 - 350 og 400 HK

5.7 L V10

Mercury Verado V10 350 HK og Mercury Verado V10 400 hk -utenbordsmotorer fortsetter den legendariske Verado-motorseriens arv med å gi førsteklasses ytelse på sjøen. Med styrken i bransjens første V10 naturlig aspirerte motor leverer de ekstraordinær kraft og muligheter slik at du trygt kan utforske utover horisonten. Ta kommandoen over vannet med innovative SmartCraft®-teknologier og avanserte digitale instrumenter som gjør båtlivet uanstrengt. Verado utenbordsmotorer har eksepsjonelt jevn gange og er stillegående og raffinerte og vil redefinere båtopplevelsen din.

Se video:

image
Uanstrengt kontroll
Digital Throttle & Shift (DTS) betjeningen gir jevn, støysvak giring og umiddelbar gassrespons, uten å nøle. Avansert elektrohydraulisk styring forbedrer kjøreopplevelsen i alle hastigheter, og den gir full kontroll og overbevisende manøvrering uansett hvor du er på sjøen.

Svært jevn og stille gange
Det robuste, raffinerte Advanced MidSection (AMS) monteringssystemet holder fast motorhodet og isolerer mot vibrasjoner, mens nøyaktig innstilling demper induksjonslyder og nesten eliminerer injeksjonsstøy. Så du kan nyte samtalene og cruise med komfort.

Adaptiv Speed Control (ASC), cruisekontroll
Funksjonen Adaptive Speed Control lar deg opprettholde motorturtallet til tross for endringer i belastning eller forhold. Det er enklere å klatre opp store dønninger. Det er jevnere å cruise i lave hastigheter. Det krever mindre innsats å ta skarpe svinger. Du peker bare baugen mot målet ditt, og Verado tar det derfra.

Presisjonsbygget undervannshus
Ved høye hastigheter glir det hydrodynamiske undervannshuset uanstrengt gjennom vannet, og maksimerer effektiviteten og forbedrer stabiliteten. Ved lave hastigheter griper Revolution X™propellen med stor diameter kraftig vannet og gir deg sikker, autoritativ manøvrering rundt bryggene, samtidig som den gir umiddelbar akselerasjon når det er på tide å bevege seg.

Avansert lydkontroll
Velg lyden du liker med den eksklusive funksjonen Avansert lydkontroll. Den lar deg veksle mellom en hviskende stille eksostone eller en kraftfull sportseksos ved oppstart og tomgang, for de gangene du virkelig ønsker å høre hestekreftene.

image

Lett og effektiv

V10 Verado utenbordsmotorer er kalibrert for å levere full ytelse på 87-oktan drivstoff, med effektivitetsforbedrende funksjoner som avansert drivstoffsystem og Advanced Range Optimization (ARO) som bidrar til å utvide rekkevidden din. En slitesterk motorblokk i aluminium og vektbesparende motordekselmaterialer forbedrer ytelsen ytterligere ved å minimere vekten på akterspeilet.

Stillegående og rolig

Bransjeledende teknologier som minimerer støy og vibrasjoner sikrer at V10 Verado påhengsmotorer leverer en unik båtopplevelse som gleder sansene uten å overmanne dem. Fra tomgang til cruise til full gass er de mer stillegående enn alle andre utenbordsmotorer i klassen.

Overlegen hastighet og akselerasjon

Overlegen hastighet og akselerasjon