Zodiac Medline 7.5

Fra: kr 1 085 400

Zodiac Medline 7.5 er en perfekt kombinasjon av praktisk RIB og komfortabel dagsturbåt. Fra baug mot akter har Medline 7.5 løsninger som innbyr til avslapning og muligheten for å legge vekk hverdagens mas og stress. Båten er en utpreget sommer-RIB, med en nett og praktisk styrekonsoll hvor du har god plass.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategorier: , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Baug.

Baugen på Medline 7.5 er karakterisert av et stort solsengområde, med god plass til hele familien. Dette blir raskt et av favorittområdene om bord, og det praktiske baugtrinnet fungerer godt å hoppe/bade fra. Under solsengen finner du en baugluke og et stort stuerom for puter eller bagasje. Plassen bakover mot styrekonsollen oppleves også som stor og fremsiden av konsollen er laget som en god sitteplass.

 

Styrekonsoll og benk.

Styrekonsollen på Medline 7.5 er bred, men oppleves samtidig som nett og praktisk. Utformingen gir god plass på dekk, og god plass til å passere fra baug til akterdekk uten å gå på pontongene. Under konsollen har du et stort stuerom, og under sittebenken har du tilgang på pantry og utslagsvask hvis du ønsker dette. Her finner du også båtens kjøleskap hvis du velger å få båten levert med det. Sittebenken har også god sidestøtte og sitteputen kan justeres opp ved behov.

 

Akterdekket.

Akterdekket på Medline 7.5 er stort, romslig og med smarte løsninger for passasje til baug og badeplattformer. Båten kan også leveres med bimini og targabøyle noe som gir deg muligheten til å skape en lun atmosfære i sofagruppen akter. Denne sofagruppen kan gjøres om til en stor solseng, som med bimini demontert blir et flott sted å nyte solen, eller med bimini montert blir et avslappende sted i skyggen på varme sommerdager. På babord side finner du en praktisk gjennomgang til akterdekket uten å måtte gå på pontongene. Medline 7.5 kan utstyres med store badeplattformer og badestige, noe som gjør det enkelt å nyte et bad i den varme sjøen Her finner du også båtens dusj-kit hvis du velger dette som ekstrautstyr til din båt.

Tippbar konsoll med frontsete
Dobbel bolster sete med åpning i siden.
Kjøkken med vask under bolster sete
Badeplattform med bade leider Baugrulle
Dusj
Bord
Solseng i front
U-sofa med puter
Hanskerom
Vinger på pontong med flaskeholder
Solseng akter med U-sofa
4 kryssholt
Lanterner
USB/12 Volt uttak
Bensintank 300 liter
Hydraulisk styring
Selvlensende
Avtakbar pontong
3 store oppbevaringsrom
Bauring
Batteribryter
Lensepumpe

Dimensjoner
Lengde: 734 cm
Innvendig lengde: 616 cm
Utvendig bredde: 290 cm
Innvendig bredde: 167 cm
Tube diameter: 60 cm

Kapasitet
Passasjerer (ISO): 6 (B) / 16 (C)
Totalvekt: 1150 kg
Lufttette kamre: 5

Skrog lagring
Skroglengde: 698 cm
Skrog bredde: 215 cm
Skrog høyde: 220 cm
Skrog vinkel(°): 22.0

Spesifikasjoner motor
Aksel: Ekstra lang
Min. anbefalte motor: 200 HK
Maks tillatt motor: 300 HK