Zodiac Medline 9

Fra: kr 2 012 600

Vrengen Maritime har sikret den første Medline 9 som kommer til Norge!

Medline er perfekt for lange og korte turer på sjøen, og er en ekte liten privat oase takket være den transformerbare sittegruppen, som enkelt kan forvandles til et nydelig solområde. Medline-serien er skapt for lange dagsturer, og er en del av den nye generasjonen Zodiac-båter.

Medline 9 har et romslig avslapningsområde for uforglemmelige dager på vannet. Dobbel salong foran og bak, som enkelt omgjøres til soldekk. Opptil 14 seter i, integrert kjøkken med vask (valgfritt: grill), konsoll med toaletter og en bakre badeplattform som gir tilgang til sjøen.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategorier: , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Zodiac Medline 9 er en av de mest bruksvennlige RIBene på markedet. Kombinasjonen mellom den praktiske RIBen og en overnattingsbåt gjør denne båten spesiell. Her får du tilgang til utendørs dusj, pantry* og utslagsvask, kabin med soveplass for 2 og elektrisk toalett, og ikke minst en stor flott U-sofa på akterdekk.

U-sofaen er en av de mest karakteristiske trekkene ved Medline 9, og her får du plass til familie, venner og besøk. I tillegg gir luken i seteryggen på sofaen deg enkel adgang til de to store badeplattformene, som raskt kommer til å bli en favoritt. Her har du en fantastisk mulighet til å legge til i naturhavn eller ligge på svai, og virkelig utnytte de varme, gode sommerdagene.

Medline 9 tar også med seg fordelene du er vant med fra Zodiac. Avtagbare pontonger av høy kvalitet, store lagringsplasser for bagasje (hele 7 vanntette rom), og godt med utstyr gir deg en båt som leverer. Med sine 9 meter tar den også sjøen godt, og gir deg muligheter til komfortable turer selv i grovere sjø. Pontongene holder båten stabil og reduserer sjøsprøyt ombord.

Medline 9 leveres nå i Norge med Mercury Verado-motor, og dette gir deg et rolig og stille lydbilde ved tomgang, samtidig som motoren leverer nok av kraft. Båten oppleves også som en båt med lav planingsterskel.

  • Lengde: 890 cm
  • Bensintank: 400 L
  • Passasjerer: 20
  • Max motor: 2×300 HK

Generelt:
Badeplattform med teleskopisk badestige, Elektrisk Ankervinsj, GRP-vinger med EVA, Moderne konsoll med kort frontrute, Sidestige

Komfort:
6 USB-porter, 8 koppholdere, Innebygd kjøkken under sete med vask og benkeplate, Dekksgulv i EVA, Dekkbelysning, Dusj med 50L tank. Elektrisk marintoalett + 43L avfallstank, hydraulisk styring, Uttrekkbart trebord, Oppbevaringsskap under kjøkken (låsbart), U-Lounge