Nordkapp Noblesse 830

Fra: kr 1 809 300

Designelementene fra Noblesse 660 og 720 blir lett sett i det nyeste tillegget til familien: Noblesse 830.
Noblesse 830 er en helt ny båt fra Nordkapp, tilgjengelig høsten 2022 med leveranser fra 2023.

Du vil raskt kunne se at Noblesse 830 er en Nordkapp. Denne båten har formene, designet og detaljene som denne serien er kjent for. Den lave profilen gir deg et inntrykk av en sportsbåt, men dette er i tillegg en perfekt båt for hele familien.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

  • Denne pakken inneholder: Overmadrass, Landstrøm, Varmt vann, Webasto ATE2000.

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategorier: , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Nordkapp Noblesse 830 er den perfekte familiebåten med opptil 4 soveplasser og oppvarmet sovekabin. Dette er en modell for den bevisste båtføreren som ønsker fine sommerkvelder på sjøen med kvalitet fra A til Å. Noblesse 830 fortsetter i trenden med å tilby separat toalettrom, men båten er også utstyrt med en praktisk stikkabin. Selve stikkabinen er 2 meter dyp og 1,4 meter bred, så dette er virkelig en stor og romslig dobbeltseng, hvor barna eller gjester i båten kan sove godt. Stikkabinen har et vindu ut mot akterdekket som slipper lys inn og høyden på kabinen gjør at det er komfortabelt å sove der. Båten kan bestilles med ekstra overmadrass, slik at du øker liggekomforten ytterligere.

Nordkapp har også designet ett nytt soldekk hvor du kan nye varme sommerdager på den best mulige måten. Dette er en perfekt båt for deg som god komfort kombinert med sporty design og utforming.

Du vil raskt kjenne igjen Noblesse 830 som en Nordkapp. Båten har former, design og detaljer som kjennetegner daycruiserene fra herfra, med indre og ytre mål som øker både faktisk og opplevd. Linjene på båten gir den et ekslusivt preg, samtidig som det er et stilrent og moderne uttrykk.

Den lave profilen gir deg inntrykket av en sporty båt, mens vindskjermingen og dynamikken i cockpit er ivaretatt med den lave dørken og høye fribordet. Dette reduserer vindmotstanden samtidig som du sitter lunt og godt i cockpit.

Lengde: – cm
Bredde: – cm
Vekt med motor: – kg
Dyptgående med motor: – cm
Drivstofftank: – liter
Sitteplasser: – personer
Sengeplasser: –
Maks motor: – hk

Baugpropell
Kjøleskap
Bord cockpit

Kalesje, montert
Pantry