Nordkapp Coupe 905

Fra: kr 1 882 800

Dette er en båt som dekker enda flere behov sammenlignet med de tradisjonelle daycruiserne vi har fra før. Her får du en lukket båt som kan brukes hele året.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

  • Inneholder: Bord akterdekk, Gardiner i cockpit, Kalesje, Pantry, Baugstige, Sofa stor akterdekk, Sofa liten akterdekk, Tilleggspute (ekstra seng til kabin, Webasto Evo 40 Varmer inkl. defroster, Overmadrass, Solseng akterdekk, Landstrøm, Varmtvann.

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategorier: , , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Takluken er elektrisk noe som gjør at båten er like funksjonell hele året. Båten har både sidedør på SB side ved førerplassen og skyvedør ut på akterdekket. Dermed knyttes salongen inne sammen med plassen på akterdekket. Dette åpner for flere muligheter til å bruke de sosiale områdene når man er flere ombord. Setter du i tillegg opp den funksjonelle kalesjen og slår på varmen, kan akterdekket brukes som salong under alle værforhold. Sittebenkene på akterdekk er konstruert slik at de enkelt fjernes. Da er hele akterdekket fritt og kan brukes til andre aktiviteter.

Det er brede ganger på begge sider av hytten som tar deg frem til fordekket hvor du finner en stor tilpasset solseng. Høyt fribord, solide rekker og håndtak gjør at alle kan bevege seg trygt rundt på båten.

Inne finner du en romslig sittegruppe med bord og plass til seks personer. Her kan man også lage en god ekstra seng ut av aktersofaen.

Lenger frem på BB side, under passasjersetet finner du pantry. En stor rund vask og ett kokebluss som går på gass. Dette sikrer en solid varmekilde som kan brukes til mer enn kun å koke kaffe. Selve gassbeholderen er plassert under baugluken på fordekk for å ivareta sikkerheten ombord. Under førerstolen har vi plassert en stor 49 l. kjøleboks med to skuffer.

Selve førerplassen er vanskelig å beskrive med ord. Her er ergonomien satt i fokus, slik at båtfører til enhver tid skal ha best mulig forhold. To 12-tommers Garmin skjermer sikrer tilgang til all informasjon. Her kan du gjøre personlige tilpassninger slik at du får du alle motordata og navigasjonsinformasjon akkurat slik du ønsker å se det.

Går du lengre frem finner du en enkeltkøye på BB side, og en bred, komfortabel V-køye gjør dette til en perfekt overnattingsbåt. LED-lysene kan dimmes ned og gir hele kabinen et varmt og fint lys. Eget toalettrom med vask og elektrisk toalett med holdingstank.

Nå har du lest en beskrivelse av noen av alle de praktiske funksjonene ombord. Det finnes selvsagt mye mer, men det må du nesten se med egen øyne. Båtens manøvreringsevne og sjøegenskaper er også i en særklasse. Nevnte vi at båten har en toppfart på godt over 40 knp. 300 hk? Ønsker du enda mer kraft er båten også godkjent for opp til 2×250 hk. Båten er godt isolert mot skrog- og motorstøy. Du kjenner fort at båten er bygget med fokus på kvalitet og får virkelig følelsen av å være ombord i en stor og solid premiumbåt.

Servant toalettrom
Toalett El m/tank
Landtømming
Trykkvann armatur og dusj
2 stykk takluker manuelle
Badestige
2 batterier

Vindusviskere med spylevæske
Automatisk lensepumpe
Teppe i cockpit / kabinen
Bord i kabinen
Gardiner i kabin
S-deck
Tunell for baugpropell

Lengde: 912
Bredde: 298
Høyde (Vannlinje til topp): 267
Vekt uten motor: 2550
Antall personer: 8
Sengeplasser: 5

Drivstofftank: 309 liter
Vanntank: 48 liter
Septiktank: 48 liter
Maks motor: 2 x 250 hk
Stammelengde: Ultra lang
CE kategori: C

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt