Nordkapp Avant 605 – 2023 – 175HK

Sommerkampanje 2023 – På denne båten tilbyr vi prisgaranti! Har du fått et tilbud fra en annen forhandler matcher vi tilbudet.

Båten er klar om omgående levering!

Avant 605 gir deg ikke bare mer plass, men også opplevelsen av en større båt med svært gode egenskaper. Selvfølgelig sitter du tørt og godt bak den heldekkende vindskjermen.

Inkluderer:
Mercury 175 HK, Highline+ (Cockpit-bord, Fusion MS-RA210 u/DAB, Garmin 923 XS, Garmin innvendig svinger, Havnepresenning, Høytalere 2 stk., Kalesje, Kjøleskuff, S-Deck og Solseng), Kartbrikke, Bunnstoff og Ferdig klargjort

Produktbeskrivelse

Raffinerte løsninger, tøft utseende og praktiske løsninger er det som kjennetegner Avant-serien fra Nordkapp, og 605 er ikke noe unntak. Båten er som skapt for varme skjærgårdsturer med venner og familie.

Avant 605 har det samme prisbelønnede og velfungerende skroget som Enduro 605. Båten kan leveres med en lang liste ekstrautstyr og noe av det mest vanlige tilleggsutstyret er kjøleboks, kartplotter og kalesje. Alt dette utstyret og mye mer for du til en ekstremt god pris om du velger Highline-utgaven.

Et lite utvalg av Avant 605 unike egenskaper…

Design. Avant 605 er en vakker bowrider, bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605 også har. Denne båten er et flytende bevis på at Norsk båtdesign har tatt et nytt skritt videre.

God plass. I denne båten har vi utnyttet plassen godt. En utfordring for båter i denne klassen har alltid vært å lage nok plass til utstyr. Her mangler det ikke på stuverom. Kalesjen legges ned i akterbenken som også kan romme alt fra vannski til dykkerutstyr. I konsollen har cockpitbordet fått egen fast plass, men her er det også plass til mye mer.

Bord i cockpit. En smart detalj er luken inn til stuveplassen i konsollen. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner. Velger man posisjon 90 grader blir luken også et stødig bord som kan brukes dersom flere skal spise om bord.

Sikkerhet. Den nye utformingen på baugen gjør baugluken ekstra bred i front. Dette sikrer en enkel ombordstigning. Puten i front er delt i to og kan vippes opp slik at man slipper å trå på puten når man går ut og inn i båten.

Dreggluker
Komplett putesett
Vannskistang
Badestige
12V uttak
Securmark båt/motor
Fortøyningspakke
Regntrekk til stolene
Kalesjegarasje
Syrefast pulpit

Lengde: 606 cm
Bredde: 220 cm
Vekt uten motor: 830 kg
Drivstofftank: 125 liter
Sitteplasser: 7 personer
Anbefalt motor: 90-150 hk

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Nåværende rente: 4,95%