Nordkapp RS 800 C

Fra: kr 1 345 800

NYHET!

For deg som vil utfordre.

Sjøen, havet. Det kanskje mest majestetiske miljøet vi finner på jorden. Noe vi har forsøkt å mestre i flere tusen år. Utfordret.

Det er det RS 800C er født til å gjøre. La deg utfordre.

5% depositum ved bestilling

Tilleggsutstyr

  • Inneholder: Dørkflens, Lyspakke utvendig, Nedfellbare benker baug, Nedfellbare benker akterdekk, Puter til benk(akter), Webasto AT2000 varmer.

Startpris

Tilleggsutstyr

Totalpris

Kategori: Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Detaljene.
RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt lettdrevent skrog i tankene. Vannlinjen strekker seg hele 19,6 fot og gir deg inntrykket av en båt med god plass og samtidig smidige former.
Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nytekjøregleden og båtgleden. Skrogdesignet er laget knivskarpt for å skjære gjennom bølgene og RS 800C gir deg mulighetene til aktiv kjøring også i grov sjø.

Interiør – sport & luksus.
I Nordkapps RS-modeller skal du føle det lille ekstra. Det ergonomiske utgangspunktet på førerplass med sportsorientert instrumentering og en skreddersydd motor-konsoll gjør at du raskt føler kontroll. Herdet glass i båtens 365-grader vinduer gir deg full oversikt over alle båtens områder, og den store akterdøren gir deg og dine passasjerer enkel adgang til akterdekket.

Utstyr og ytelser
RS 800C leveres med både Mercury Verado V8 og Mercury ProXS. Begge motorene passer båten godt, og gir skroget den utfordringen det ønsker. Har du behov for det ekstra sportslige preget er ProXS valget for deg. Her får du et lydbilde og et makspotensial i antall omdreininger som tar ut det beste i deg som fører.

Lengde: 747 cm
Bredde: 253 cm
Drivstofftank: 200 liter
Sitteplasser: 6 personer
Sengeplasser: 2
Anbefalt motor: 300 HK

Verado V8
HK / KW: 300 / 224
Slagvolum: 4,6 L
Maks turtall: 6000
Girkasseutveksling: 1.85:1
Tørvekt: 272 kg

ProXS
HK / KW: 300 / 224
Slagvolum: 4,6 L
Maks turtall: 6200
Girkasseutveksling: 1.75:1
Tørvekt: 229 kg

DNB finansieringslogo | Vrengen Maritime

Vi samarbeider med DNB og kan tilby markedes beste rente.

Ta kontakt om dette skulle være aktuelt