Mercury Avator 35E

Fra: kr 140 590

Mercurys neste steg innen maritim innovasjon

5% depositum ved bestilling
Kategorier: , , , Produktnr: I/A

Produktbeskrivelse

Avator gjør det enkelt å peke baugen mot nye eventyr

Fra morgenkaffen til kveldskrysningen og hver sandbanke imellom, er de elektriske påhengsmotorene Mercury Avator™ 20e og 35e designet for å gjøre det enkelt å utforske. De modulære batteriene gir deg fleksibiliteten til å optimere fremdriftssystemet ditt. Avator 20e-modellen kan akselerere en 12-fots Lund® WC-12-båt med samme hastighet som en firetakts utenbordsmotor på 5 HK, mens 35e-modellens akselerasjon er lik en firetakts på 9,9 HK. Jevn, stillegående elektrisk kraft tar deg dit du skal uten at du må avbryte samtalen med andre. Vi har optimalisert hvert aspekt ved fremdriftssystemet på Avator, fra tverrfluksmotoren til litium ion-batteriet, for å levere mer effektiv totalytelse enn konkurrentenes modeller.

Viktig info:

  • Hvis det trengs mer batterikraft, så må man legge til flere batterier – 20e har 1 batteri som standard, mens 35e har 2 batterier som standard.
  • Ved montering av flere batterier (fra 2 til maks 4 batterier), så trengs det et Power Center for batteristyring – dette trengs ikke for bruk av kun 1 batteri
  • Alle ekstra batterier trenger hver sin batterikabel inn til Power Center – standard er 0.5 meter, men kan endres mot tillegg
  • Ved installasjon av Power Center trengs det en dedikert kontrollkabel fra Power Center til motor – standard er 1 meter, men kan endres mot tillegg
  • Ideelt sett lønner det seg da også med en lader til hvert batteri for å komme seg raskere på vannet – hurtiglader er tillegg
  • Fjernstyrte modeller leveres standard med sidemontert kontrollboks for styrbord side – for babord eller toppmonterte kontrollbokser så er dette tillegg
  • Display leveres som standard til modeller med fjernstyring, men er kun tilbehør på rorkultsmodeller

Modulære batterier
En autorisert Mercury-forhandler samarbeider gjerne med deg for å utstyre båten din med den batterikapasiteten du trenger. Du kan velge å koble direkte til ett 2300 Wh-batteri for maksimal enkelhet og bærbarhet, eller du kan utvide rekkevidden og kjøretiden ved å legge til et Avator Power Center og koble til opptil fire batterier.

 

Power Center
Power Center er en integrert hub som distribuerer strøm fra batteribanken gjennom hele systemet. Den kan også lade opptil fire tilkoblede batterier samtidig fra én enkelt ladeport.

 

Styrehåndtak med multifunksjon
Styrekulthåndtaket justeres opp, ned, til venstre eller til høyre for komfortabel styring fra alle posisjoner, med begge hender. Ingen verktøy nødvendig.

 

Digitale kontroller
På konsollbåter gir de digitale fjernkontrollene øyeblikkelig gassrespons, uten å nøle. Kontrollene er tilgjengelige i tre varianter for å passe en rekke monteringsposisjoner i midt- eller sidekonsoll.

Kraftig motor med tverrfluksteknologi
Bransjens første tverrfluksmotorteknologi, gir umiddelbar dreiemoment og pålitelig, effektiv kraft. Motoren roterer en trebladers propell med høy kraft som optimaliserer batterilevetiden ytterligere.

Vibrasjonsdempende komponenter bidrar til å sikre at turen blir stillegående og rolig, slik at kontakten med naturen blir bedre. Avator-utenbordsmotorene gir en båtopplevelse uten eksos og uten direkte utslipp. Hver Avator-utenbordsmotor er konstruert av dokumenterte, korrosjonshindrende materialer og med overflatebehandling, slik at du trygt kan kjøre i både ferskvann og sjøvann. Siden en Avator-utenbordsmotor ikke går på drivstoff som avgir gass, kan den enkelt og greit lagres hjemme eller på båten.

Overvåk fremdriftssystemet og juster innstillingene fra en levende fullfargeskjerm. På modeller med styrekult er skjermen integrert med utenbordsmotoren. Skjerm for instrumentbordet er tilgjengelig for båter med konsollstyring. En Mercury SmartCraft® Connect-modul leveres forhåndsinstallert, slik at du trådløst kan koble utenbordsmotoren til Mercury Marine-mobilappen. Bruk appen for å få tilgang til ytelsesdata, visualiserte rekkeviddeestimater på et GPS-kart, et verktøy for å koble deg til forhandleren din og mye mer.

Du kan lade batteriene individuelt ved å bruke den integrerte ladeporten på hvert batteri eller lade opptil fire tilkoblede batterier samtidig ved å bruke Power Centers ladeport. Ved individuell lading kan 230 W-laderen lade opp et helt utladet 2300 Wh-batteri på omtrent 10 timer. Høyhastighetsladeren på 520 W kan kutte ladetiden med mer enn 50 prosent. Lading kan gjøres fra et vanlig husholdningsuttak.

Avator-tilbehørsalternativer bidrar til å beskytte utenbordsmotoren og gjør dagene på vannet enklere. De inkluderer en spesialtilpasset bæreveske, propeller, ladere og mer.

mer 3283 003 quality left 790x480.jpg 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Kvalitet

Vi elektrifiserer ikke bare maritim fremdrift. Vi gjør det på Mercury-måten. Førsteklasses kvalitet og avansert teknologi i et fullintegrert og høyst raffinert produkt fra det mest respekterte merket på vannet.

mer 3283 003 innovation middle 790x480.jpg 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Innovasjon

Vårt neste steg er en intelligent, komplett helelektrisk motor som er like morsom som den er pålitelig. Avator bringer innovasjon til små fartøy som kan sjøsettes hvor som helst, og som alle kan ha glede av.

 

avator experience.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Opplevelse

Avator med sine eksepsjonelt rolige og stillegående egenskaper, lar deg bli ett med omgivelsene. Frihet til å se, føle og oppleve sann båtglede.

mer 3283 003 zero emissions 790x480jpg.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Null Utslipp

Vi vil du skal være stolt av å gjøre det riktige for miljøet, ved å gi deg muligheten til et bærekraftig båtliv med null utslipp.

mer 3283 003 simple operation 790x480.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Enkel å bruke

Fra praktisk oppbevaring til enkel bruk. Avator-konseptet ønsker å redefinere båtopplevelsen ved å gjøre det enklere for alle å nyte vannet på egne premisser.

mer 3283 003 swappable batteries 790x480.png 790x480 q85 autocrop crop subsampling 2 upscale | Vrengen Maritime

Hurtigladende batterier

Vi utforsker intelligente løsninger for å drive dine eventyr, som våre bærbare, hurtigladende batterier. Slik at du har kraft når du trenger det.

Video