Zodiac Medline

Zodiac Medline serien har lagt vekt på komfort om bord. Spesielt laget med tanke på late dager om bord, hvor soling, bading og vannsport står i fokus. Funksjonelle løsninger og tiltalende design gjør Medline serien til den lekreste RIBen i havna.

Zodiac Medline 9

Fra: kr 1 603 600

RYKENDE FERSK NYHET!

Vrengen Maritime har sikret den første Medline 9 som kommer til Norge!

Medline er perfekt for lange og korte turer på sjøen, og er en ekte liten privat oase takket være den transformerbare sittegruppen, som enkelt kan forvandles til et nydelig solområde. Medline-serien er skapt for lange dagsturer, og er en del av den nye generasjonen Zodiac-båter.

Medline 9 har et romslig avslapningsområde for uforglemmelige dager på vannet. Dobbel salong foran og bak, som enkelt omgjøres til soldekk. Opptil 14 seter i, integrert kjøkken med vask (valgfritt: grill), konsoll med toaletter og en bakre badeplattform som gir tilgang til sjøen.

Zodiac Medline 6.8

Fra: kr 654 800

NYHET! Medline 6.8

I størrelsen 21-23 fot er Zodiac Medline 6.8 kanskje den mest komplette RIB’en. Zodiac viser oss igjen hvordan en RIB skal være med sin årelange erfaring. Båten byr på helt enestående sjøegenskaper og fungerer utmerket som en praktisk familie båt!