Anytec

Anytec 530 SP

Fra: kr 399 000

Anytec 530 SP tilbyr en kombinasjon av kjøreglede og håndverksmessig kvalitet. Hemmeligheter ligger i detaljene, bygget inn i båtens konstruksjon. Alle Anytec sine båter bygges etter samme standard som betydelige større fartøy. Dette gir våre båter en ønsket stivhet og styrke som gjør at båten aldri svikter.

Med sine nesten 6 meter og opp til 115 hestekrefter er 530- serien stor og kraftfull og passer ekstremt godt til ulike miljøer og situasjoner. Ombord i båten er det romslig og god plass med god komfort. Kjøregleden er alltid der, særlig for de med litt større motorvalg.

Anytec 530 SPD

Fra: kr 425 000

Hemmeligheten til 530-serien selvsikker holdning finner du under overflaten, innebygd i båtens håndbygget og godt sveiset konstruksjon. Alle våre båt modeller er bygget på en måte som vanligvis er reservert for betydelig større fartøy, med langsgående profiler og tverrgående stivere. Garantert styrke i alt vær.

Sikre deg båt for levering 2019!

Anytec A21

Fra: kr 650 000

Ett nytt design med følelses designspråk. Gode funksjoner og effektivitet møter myke former i ett konsept like elegant som kraftfult. Anytec A21 kler enhver omgivelse med sine myke former som ligger ekstremt godt i vannet. En helhet som leverer prestasjoner du kommer til å elske.

Anytec A23

Fra: kr 815 000

Å utvikle en båt handler ikke bare om tallene, bevisene beregninger og modellering. Om man ikke lykkes i å fange den rette følelsen er alt forgjeves. Under utviklingsarbeidet ble det prosjektert flere ulike designmål. Innvendig har vi fokusert på å skape ett trivelig rom med god romfølelse.

Anytec A27

Fra: kr 1 002 000

Når du kaster loss fra brygga og beveger deg mot eventyr eller avkobling opplever du forskjellen med Anytec A27. Denne er sterkere, trykkere og alt du ønsker av din båt. I tillegg er denne modellen større og mer konsekvent i sitt utseende. Det nye skroget er ca. en halvmeter lengre i vannlinjen enn sine forgjengere. Med ett forlenget akterparti øker stabiliteten i høyere hastigheter ved at skrogets tyngdepunkt forflyttes. Alt for å beholde og forbedre båtens følsomhet, ikke minst ved de større motoralternativene.

Anytec A27C

Fra: kr 1 132 000

Anytec A27C er en opplevelsesmaskin. Designen med tanke på å klare alle utfordringer du kan møte på det åpne hav. Bygget i tråd med Anytec A27, men utstyrt med en romslig styrhus garanterer den nye modellen en behagelig tur på vannet, selv i røff sjø. Når været slår om, vinden kommer smygende og bølgene blir høyere kan du alltids stole på Anytec A27C. Vi gir deg frihet og en enestående opplevelse uansett værforhold.

Anytec 868 CAB

Fra: kr 1 880 000

Anytec 868 CAB er konstruert for røff sjø og tåler vær og vind utenom det daglige. Når været slår om sørger Anytec 868 CAB for at du får en behagelig tur på sjøen, som vil overgå dine forventninger. Denne båten kan bestilles med dobbel motor og opp til 800 hestekrefter. Dette er en båt som tåler å virkelig brukes. En båt du kan stole på.