Zodiac Pro 420

Fra: kr 179 900

Er du på utkikk etter en båt med den høyeste grad av komfort, ytelse og sikkerhet for at du skal få praktisert din favorittsport på den beste måte, er Zodiac Pro 420 et sikkert valg.

Nullstill

Ekstrautstyr

(kr 7 845)
(kr 4 581)
(kr 7 500)
(kr 8 000)
Startpris:
Tilleggsutstyr:
Totalpris
* 5% depositum ved betaling
Kategorier: , Varenummer: N/A

Beskrivelse

Zodiac Pro 420 Strongan er den minste modellen i den populære Zodiac Pro serien. Båten fremstår som en “helt ny” modell i år, med nye farger på pontonger, skrog og styrekonsoll. Konsollen taler sitt eget tydelige språk med sine stramme linjer og særegne design. Plass til stor kartplotter og et MP3 anlegg. Rattet er spesialdesignet. Leveres med hvitt skorg, hvit optima sidemontert styrekonsoll, hvitt dobbeltsete & sort og grå pontong.

Den solide vindskjermen gir konsolldesignet enda et løft – Egen “øy” for kontrollboksen som sikrer optimal komfort og kontroll. Egen plass til batteri og tank. Det særegne og unike fører og passasjersetet gir deg full kontroll og komfort – med denne båten kan du nyte den ekte Zodiac følelsen i fullt drag! Pro 420 passer perfekt for vannsport, fritid, transport og dykking. Denne modellen skilter med høy kvalitet i kombinasjon med sjøegenskaper som ligger i toppsjiktet i denne klassen.

Sidemontert konsoll
Sete med oppbevaring
Badestige
Helstøpt anti skli dekk
Baug ring
2 sleperinger
Låsbart baugrom
Kraftig aluminiumsplate på motorfest
Strongan TM Duotex TM 2 x 1100 desitex stoff pontong
Easy push-ventiler
Polyamid snøring cuff + sikkerhetsline
Kraftig fenderlist
4 eksterne håndtak
En intern håndtak
Forsterkede pontongkoner
2 padleårer

Lengde: 420 cm
Bredde: 190 cm
Vekt: 181 Kg
Ant. sitteplasser: 7
Motor str: 30-50 HK
Kategori CE: C