Sting 610 BR

Sting 610 BR er en sporty Bowrider med god plass som innbyr til trivelige turer på sjøen. Mye plass i cocpit, med enkel utgang og sitteplasser i baug. Med sporty design og integrert vannskikrok innbyr også denne modellen til sommeraktiviteter for store og små.

Årets powerboat of the year 2017!

Sting-610DC

Sting 610 DC

Sting 610DC er enda en av årets nyhet fra Sting. En ny daycruiser i Sting serien. Sting 610DC er den andre i rekken av nye sporty og romslige båter til en meget hyggelig pris. Begrepet “all inclusive” gjelder selvsagt også for denne modellen.

Sting 610s

Sting 610 S

Sting 610 S er årets nyhet fra Sting. En etterlengtet skjærgårdsjeep som blir den tredje og største modellen i skjærgårdsjeep serien. Med Sting 610 S befester Sting sin posisjon om å tilby sporty og romslige båter til en meget hyggelig pris.

Sting 530 S

Sting 530 S

Sting sin nest største skjærgårdsjeep har til tross for sin størrelse en liten prislapp.

Sting 485

Sting 485

Dette er Sting sin minste modell, men den oppleves likevel som romslig.

Sting 485 S

Sting 485 S

Modellen er ganske lik søstermodellen, men vi har flyttet konsollen fremover i båten, slik at du får et eget komfortabelt kjøresete med stort stuverom til bagasjen. Akter får du en like komfortabel sofa til passasjerene, og kjøreegenskapene er selvfølgelig like sporty som hos 485.

Sting 535 Pro

Dette er båten som ble en stor suksess straks den ble sluppet på markedet.

Sting 475 Pro

Sting 475 PRO

Er du på jakt etter den perfekte landstedbåten du kan være litt uvøren med og som er litt hverdagslig i stilen, er dette båten for deg. 475 PRO tåler daglig bruk, enten du bruker den til mindre oppdrag eller har den fortøyd ved hytta. PRO-modellene har antisklidørk, brakett for harpehjul, kjøljern og styrekonsoll som standardutstyr. Du får mye båt for pengene!

Sting 700 WE

Dette er Sting sitt flaggskip og den perfekte helårsbåten fra Sting.