• Nyttig info
  Tekniske data

  Lengde: 606 cm
  Bredde: 220 cm
  Vekt uten motor: 950 kg
  Vekt med motor: 1180 kg
  Dyptgående med motor: 70 cm
  Drivstofftank: 125 liter
  Sitteplasser: 7 personer
  Sengeplasser: 2
  Anbefalt motor: 90-150 hk

Pris fra: 430 600,-

Mer info

Dette er en liten daycruiser med aluminiumsskrog, en perfekt kombinasjon for de som ønsker det beste fra to verdner. Noblesse 605 Ranger er som skapt for en liten familie som er glad i fiske og friluftsliv. Den dype V-bunnen gir båten en myk og komfortabel gange i sjøen. Cockpiten er fleksibel og gir plass til hele familien. Kabinen er stor nok til overnatting, men er også et praktisk sted å oppbevare bagasjen. Dette er er virkelig en båt som burde prøves på sjøen. Den gir inntrykk av at man kjører en mye større båt fordi skrogstøy er helt fraværende og tyngden i skroget gir en stabil gange selv i bølger.

Nordkapp Ranger er en helt ny serie Nordkapp lanserte i 2016. Ranger-serien er en kombinasjon av aluminiumsskrog og glassfiber dekk. På den måten kombineres det beste fra aluminium og glassfiber til et komplett produkt med de beste egenskapene fra begge sider.
Her får du det tøffe aluminiumsskroget som tåler mye, men samtidig den varme og komfortable glassfiberkonstruksjonen i dekket. Resultatet blir en herlig kombinasjon, «the best of both worlds».