NORDKAPP NOBLESSE

Trykk på modellene under og finn din drømmebåt i dag

Nordkapp Noblesse 605

Noblesse 605 er daycruiseren for en liten familie. Skroget er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605 båtene. En dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger.

Nordkapp Noblesse 625

Fins det noe bedre enn å våkne en tidlig sommermorgen, kjenne sola varme og høre vannet kjærtegne båtsiden? Noblesse 625 har 2 + 1 gode overnattingsplasser og de løsningene du trenger for en vellykket sommerhelg. Noblesse 625 er vår minste daycruiser, men gir deg likevel stor båtfølelse. Listen over standardutstyr er lang, og du kan i tillegg velge en rekke praktisk tilleggsutstyr som toalett og innfellbart kokebluss.

Noblesse-655

Nordkapp Noblesse 655

Med en gang du setter foten i en Noblesse 655 merker du det. Dette er en stor og innholdsrik båt. Her får du integrert pantry og dusj på badeplattformen. Båten har fastmontert baugstige og dør i vindskjermen.

Nordkapp Noblesse 790

Noblesse 790 er årets store båtnyhet i dette segmentet. Denne modellen overtar etter den populære markedslederen gjennom flere år, nemlig Noblesse 760. Vi har store forventninger til 790 som er tegnet av Bård Eker, Eker Design AS. Også 790 kan kjøres med alt fra 1×200 til 2×200 hk på hekken.