Nordkapp Noblesse 655

Fra: kr 620 200

Nullstill
FÅ TILBUD

Med en gang du setter foten i en Noblesse 655 merker du det. Dette er en stor og innholdsrik båt. Her får du integrert pantry og dusj på badeplattformen. Båten har fastmontert baugstige og dør i vindskjermen – alt for at du skal få et tryggere båtliv.

Kategorier: , Varenummer: N/A

Produktbeskrivelse

I cabinen kan to personer sove både godt og komfortabelt, og når du står opp kan du glede deg over en dyp v-bunn som gir deg kjørekomfort langt over snittet. Som på alle Nordkappmodellene kan Noblesse 655 leveres med mye forskjellig ekstrautstyr. Alt utstyr monteres på fabrikk, noe som gir den beste garantien for langsiktig funksjon.

Et lite utvalg av Noblesse 655 unike egenskaper…

En komfortabel kjøremaskin. Lengden på skroget gjør at båten takler sjøen på en god måte. Dette er båten for familien som ønsker å reise litt lenger ut enn de har gjort tidligere. Denne båten gjør reisen behagelig for alle ombord på også på litt lengre turer.

Pakket med ekstrautstyr: Listen på ekstrautstyr er lang for Noblesse 655. Her kan man velge alt fra lekre designdetaljer som blank syrefast vindskjerm, en praktisk spesialtilpasset ankervinsj eller et avansert lydanlegg som utnytter musikken du har lagret på telefonen eller MP3 spilleren.

Badestige
Baugkrok
Toalett portabelt
Dreggluke baug
Dreggluke akter
Dusj på badeplattform
Hydraulisk styring
Brannslukker
Kalesje
Putesett
Solpute
Cockpitbord
Vanntank m/trykkvann
Vannskistang
Pantry
Elektrisk lensepumpe
Manuell lensepumpe
Kompass
Lanterner
X-dørk
Vindusviskere
12V-uttak
Bunnplugg
Securmark båt og motor
Fortøyningspakke*)
Kalesjegarasje
Dobbelt batterisystem
Høy syrefast rekke/-
pulpit
Dekksluke
Syrefast flaggstang
Led brytere

Lengde: 650 cm
Bredde: 250 cm
Vekt med motor: 1425 kg
Drivstofftank: 175 liter
Sitteplasser: 6 personer
Anbefalt motor: 115 – 250 HK