BRIG FALCON 330L

BRIG Falcon Tender F330L kommer ferdig innredet med lekker konsoll med sete og sofa med lagringsrom akter. Dette gjør båten behagelig å bruke samt et luksuriøst preg. Det er lagringsrom både i sofa akter og i konsollen. Båten er lettdrevet og har moderat V-bunns skrog som går fint i vannet.

BRIG FALCON 330T

BRIG Falcon Tender F330 er en RIB jolle med god plass til personer og last takket være lite innredning og en god pongtong som gir rikelig med oppdrift. Båten er lettdrevet og har moderat V-bunns skrog som går fint i vannet. Kommer standard med tofte og årer.

BRIG FALCON 360L

BRIG Falcon Tender F360L kommer ferdig innredet med lekker konsoll med sete og sofa med lagringsrom akter. Dette gjør båten behagelig å bruke samt et luksuriøst preg. Det er lagringsrom både i sofa akter og i konsollen. Båten er lettdrevet og har moderat V-bunns skrog som går fint i vannet.

BRIG FALCON 360T

BRIG Falcon Tender F360 er en RIB jolle med god plass til personer og last takket være lite innredning og en god pongtong som gir rikelig med oppdrift. Båten er lettdrevet og har moderat V-bunns skrog som går fint i vannet. Kommer standard med tofte og årer.

Brig 480

BRIG EAGLE 480

BRIG Eagle 480 er en lekker RIB med design og løsninger som minner om sine større søsken. Å kalle denne modellen for en liten luksus-RIB er ingen overdrivelse. BRIG Eagle 480 har en integrert sofa akterut og støpt motorbrønn. En elegant designet og ergonomisk konsoll sørger for god kjørestilling. Båten er selvsagt selvlensende og har en rekke smarte løsninger og god plass til å pakke ned bagasje/utstyr. Perfekt for dagsturer i skjærgården, vannsport eller som en mindre turbåt på hytten.

Brig 610L

BRIG NAVIGATOR 610L

BRIG Navigator 610 har en mer tradisjonell RIB innredning med en stor, god konsoll fremme og valget mellom 4 jockey seter eller med et nyutviklet sete som har sitteplasser på begge sider (foran og bak). Sistnevnte gir en fin gruppe akter hvor passasjerene kan sitte mot hverandre, samt et stort lasterom. Aktersofa med lasterom er standard, sammen med en diskret targabøyle i stål. Skroget er lettdrevet og har veldig gode sjøegenskaper. Dette er en båt som er laget for å brukes og den trives godt når andre båter må gi tapt på fjorden.

BRIG EAGLE 650

BRIG Eagle 650 er en videreutvikling av den allerede anerkjente suksessen Brig Eagle 645. Båten har fått en ny innredning som gjør den enda mer praktisk og elegant enn forgjengeren. Den har nå sitteplasser for opptil 8 personer og har fått frigjort mer innvendig plass på dekket. Båten har mange praktiske detaljer og store, gode lasterom, slik at alt av bagasje og utstyr kan ligge sikkert og tørt under transitt.

Båten er solid bygget, med dyp V-bunn og stor drivstofftank på 200 liter. Den er klassifisert i klasse B – Offshore bruk, og egner seg således for mye mer enn sommerturer i godt vær. En meget populær og god familie RIB, egner seg like godt for vannsport som langtur – en sikker vinner på sjøen!