Anytec A23

Ett nytt skrogdesign som kombinerer stabilitet med høy kvalitet i en komplett pakke. Hånd- montert og sveiset fra baug til akter

Anytec A27

Med sitt nye skrog leverer Anytec både design enestående ytelse under alle værforhold. Ti år med erfaring og lidenskap er kombinert for å lage en helt ny båtopplevelse

Anytec 530 SPF

Nye 530 Fishing Edition er båten for deg som tar dine fiskeopplevelser på alvor. Hele dekket foran styrekonsollen er utstyrt med store drenerte stuerom.

Anytec 530 SPD

Anytec 530 SPD

Det fine med 530-serien er dens allsidighet i vannet. Kjøreglede så det holder og den merker du når du gir litt ekstra gass, samtidig er den veldig stødig og bekvem når du vil ta det litt roligere.

anytec

Anytec 530 SP

530-serien føles trygg i sjøen og er enkel å kjøre, selv for deg som ny båteier, mye takket være det brede skroget. Det innebærer ikke at du må bytte kjøreglede med stabilitet. Kjøregleden er fantastisk, spesiellt med de store motoralternativene.

Anytec 622 SPD

Anytec 622 SPD

Anytec 622-serien er perfekt for deg som vil ha en båt som byr på enorm prestanda og en utrolig stabil konstruksjon. 622-serien er et bra valg for både nybegynnere og eksperter, uansett om du skal lede en ekspedisjon på Svalbard eller bare vil kjøre en stabil båt med enorm kjøreglede.

Anytec 622 SP

Lengden på 6 meter gir plass til 6 passasjerer med god komfort og masse bagasje. Komfortable gassdempede stoler og en sofa akter sørger for at alle sitter komfortabelt selv på lengre turer.
622-serien finnes i to forskjellige modeller enkel- eller dobbelkonsoll.

Anytec 747 CAB

Det finnes tilfeller der alt må fungere, tilfeller der du vil reise uansett værgudenes vrede. Anytec 747 CAB tilbyr den helheten til deg. Prestanda og design som er vanskelig å finne noe annet sted.
En håndbygget båt i tro Anytec-ånd. Råsterk, men følsom når det gjelder, med opp til 300 HK i ryggen og sjøegenskaper som imponerer.

Anytec 750 SPD

750-serien kombinerer skjønnhet og styrke på en måte som imponerer, både i havn og ute på sjøen. Den er egnet for de aller fleste aktiviteter, både late dager i skjærgårder og tøffe vannsportsaktiviteter.

Anytec 750 SP

Anytec er egnet for de aller fleste aktiviteter, både late dager i skjærgårder og tøffe vannsportsaktiviteter.
Oppsummert er 750-serien en fulldempet opplevelsesmaskin for alle typer vær.

Anytec 860 SPD

Når du ikke vil velge mellom prestanda, kvalitet og sjøegenskaper er Anytec 860 SPD det riktige valget. Med sine ni meter og opp til 600 hestekrefter er dette en kompromissløs båt.

Anytec 868 CAB

Nye Anytec 868 CAB er i en klasse for seg selv. Med kraftig myndighet. Med mulighet for dual og opp til 600 hestekrefter kan Anytec 868 CAB nå hastigheter på 55 knop.